Guiso (Sofregit) - Colòmbia
- Programa: Karakia
- Cuina: Vicky Castaño, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 o 5 tomàquets
- 2 cebes grosses
- oli d'oliva
- sal
PREPARACIÓ
Peleu i trinxeu les cebes.
Renteu i trossegeu ben petits els tomàquets.
Si voleu que el guiso us quedi més fi, traieu les llavors dels tomàquets.
En una paella amb un raig d'oli d'oliva, feu-hi sofregir les cebes i els tomàquets a foc lent. Saleu-ho al vostre gust.
Nota:
El guiso és un dels ingredients bàsics de la bandeja paisa i d'altres plats de la cuina colombiana. Podeu congelar-lo en racions, per tenir-ne sempre de fet.
Renteu i trossegeu ben petits els tomàquets.
Si voleu que el guiso us quedi més fi, traieu les llavors dels tomàquets.
En una paella amb un raig d'oli d'oliva, feu-hi sofregir les cebes i els tomàquets a foc lent. Saleu-ho al vostre gust.
Nota:
El guiso és un dels ingredients bàsics de la bandeja paisa i d'altres plats de la cuina colombiana. Podeu congelar-lo en racions, per tenir-ne sempre de fet.