Gravy (Salsa de rostit) - Indiana, Estats Units
- Programa: Karakia
- Cuina: Greg Ryan, Rubí
INGREDIENTS
- suc de rostit
- llet
- farina
PREPARACIÓ
Poseu el suc del rostit en una cassola.
Desfeu 2 o 3 cullerades de farina en un tassó de llet. Les quantitats són a ull, depenent de la quantitat de suc de rostit que tingueu.
Quan el suc arrenqui el bull, afegiu-hi la barreja de llet i farina. Remeneu-ho constantment perquè no s'hi faci cap grumoll.
Aquesta salsa ve a ser com una beixamel feta amb el suc del rostit.
Desfeu 2 o 3 cullerades de farina en un tassó de llet. Les quantitats són a ull, depenent de la quantitat de suc de rostit que tingueu.
Quan el suc arrenqui el bull, afegiu-hi la barreja de llet i farina. Remeneu-ho constantment perquè no s'hi faci cap grumoll.
Aquesta salsa ve a ser com una beixamel feta amb el suc del rostit.