Gelado de abacate (Gelat d'alvocat) - Brasil
- Programa: Karakia
- Cuina: Marlene Alves, Barcelona
INGREDIENTS
- 2 alvocats madurs
- 1/4 l de crema de llet
- 1/4 l de llet
- 3 ous
- nata muntada
- sucre
PREPARACIÓ
Partiu per la meitat els alvocats i retireu-ne la pela i el pinyol. Trossegeu-los i poseu-los dins un bol juntament amb 5 cullerades de sucre, la llet i la crema de llet. Bateu-ho amb una batedora. Us quedarà una barreja força espessa.
Munteu les clares dels ous a punt de neu i incorporeu-les al batut d'alvocats suaument, sense remenar.
Un cop les clares s'hagin barrejat bé amb els alvocats, afegiu-hi 5 cullerades de nata muntada. Removeu-ho lleugerament perquè quedi tot ben barrejat i deixeu-ho refredar a la nevera com a mínim una hora abans de servir-lo.
Un bon acompanyament d'aquest gelat són unes trufes de xocolata negra.
Munteu les clares dels ous a punt de neu i incorporeu-les al batut d'alvocats suaument, sense remenar.
Un cop les clares s'hagin barrejat bé amb els alvocats, afegiu-hi 5 cullerades de nata muntada. Removeu-ho lleugerament perquè quedi tot ben barrejat i deixeu-ho refredar a la nevera com a mínim una hora abans de servir-lo.
Un bon acompanyament d'aquest gelat són unes trufes de xocolata negra.