Gambary Albarakah (Gambes estil Albarakah) - Jordània

  • Programa: Karakia
  • Cuiner: Wessam Zumot, Barcelona

INGREDIENTS

  • gambes
  • pebrot verd
  • pebrot vermell
  • formatge feta
  • crema de llet
  • olives kalamata
  • salsa de tomàquet
  • julivert
  • ouzo
  • oli de gira-sol

PREPARACIÓ

Feu un sofregit de ceba, pebrot verd i pebrot vermell, tot trinxat ben petit.
Afegiu les gambes, ja pelades, a la paella del sofregit i un raig d'ouzo.
Flamegeu-ho i, quan s'hagi apagat el foc, incorporeu a la paella unes quantes olives, uns quants trossets de formatge feta, mig cullerot de salsa de tomàquet, una mica de julivert trinxat i un bon raig de crema de llet.
Remeneu-ho uns quants minuts perquè la crema de llet s'evapori una mica i la salsa quedi lligada i ja tindreu el plat llest per servir.