Gambary Albarakah (Gambes estil Albarakah) - Jordània
- Programa: Karakia
- Cuina: Wessam Zumot, Barcelona
INGREDIENTS
- gambes
- pebrot verd
- pebrot vermell
- formatge feta
- crema de llet
- olives kalamata
- salsa de tomàquet
- julivert
- ouzo
- oli de gira-sol
PREPARACIÓ
Feu un sofregit de ceba, pebrot verd i pebrot vermell, tot trinxat ben petit.
Afegiu les gambes, ja pelades, a la paella del sofregit i un raig d'ouzo.
Flamegeu-ho i, quan s'hagi apagat el foc, incorporeu a la paella unes quantes olives, uns quants trossets de formatge feta, mig cullerot de salsa de tomàquet, una mica de julivert trinxat i un bon raig de crema de llet.
Remeneu-ho uns quants minuts perquè la crema de llet s'evapori una mica i la salsa quedi lligada i ja tindreu el plat llest per servir.
Afegiu les gambes, ja pelades, a la paella del sofregit i un raig d'ouzo.
Flamegeu-ho i, quan s'hagi apagat el foc, incorporeu a la paella unes quantes olives, uns quants trossets de formatge feta, mig cullerot de salsa de tomàquet, una mica de julivert trinxat i un bon raig de crema de llet.
Remeneu-ho uns quants minuts perquè la crema de llet s'evapori una mica i la salsa quedi lligada i ja tindreu el plat llest per servir.