Galtes de porc glassejades
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Sala
INGREDIENTS
- 8 galtes de porc sense os
- 1 porro
- 1 ceba
- 2 pastanagues
- 4 tomàquets madurs
- 2 fulles de llorer
- 1 got de vi negre
- sal
- pebre negre
- 1 gotet d'oli d'oliva
- 4 cullerades d'allioli
- aigua
- fècula de blat de moro
PREPARACIÓ
Primer de tot, salpebreu les galtes i daureu-les en una cassola amb l'oli calent.
Espereu que agafin una mica de color i incorporeu-hi les verdures tallades ben fines (la ceba, el porro, la pastanaga i l'all), doneu-li unes voltes i després tireu-hi el tomàquet també tallat ben fi i les fulles de llorer. Quan estigui ben sofregit, aboqueu-hi el vi negre i deixeu-lo reduir fins a la meitat. Aleshores, poseu-hi el brou i deixeu-ho coure a foc lent i tapat durant una hora. Per presentar el plat, emplateu-ho en una safata amb una guarnició de patates bullides al vapor i tallades a làmines, i una mica d'allioli casolà pel damunt. Poseu-ho al forn un minut perquè agafi color i estarà llest per servir.
Espereu que agafin una mica de color i incorporeu-hi les verdures tallades ben fines (la ceba, el porro, la pastanaga i l'all), doneu-li unes voltes i després tireu-hi el tomàquet també tallat ben fi i les fulles de llorer. Quan estigui ben sofregit, aboqueu-hi el vi negre i deixeu-lo reduir fins a la meitat. Aleshores, poseu-hi el brou i deixeu-ho coure a foc lent i tapat durant una hora. Per presentar el plat, emplateu-ho en una safata amb una guarnició de patates bullides al vapor i tallades a làmines, i una mica d'allioli casolà pel damunt. Poseu-ho al forn un minut perquè agafi color i estarà llest per servir.