Galtes de porc glassejades

imatge de recurs

INGREDIENTS

  • 8 galtes de porc sense os
  • 1 porro
  • 1 ceba
  • 2 pastanagues
  • 4 tomàquets madurs
  • 2 fulles de llorer
  • 1 got de vi negre
  • sal
  • pebre negre
  • 1 gotet d'oli d'oliva
  • 4 cullerades d'allioli
  • aigua
  • fècula de blat de moro

PREPARACIÓ

Primer de tot, salpebreu les galtes i daureu-les en una cassola amb l'oli calent.
Espereu que agafin una mica de color i incorporeu-hi les verdures tallades ben fines (la ceba, el porro, la pastanaga i l'all), doneu-li unes voltes i després tireu-hi el tomàquet també tallat ben fi i les fulles de llorer. Quan estigui ben sofregit, aboqueu-hi el vi negre i deixeu-lo reduir fins a la meitat. Aleshores, poseu-hi el brou i deixeu-ho coure a foc lent i tapat durant una hora. Per presentar el plat, emplateu-ho en una safata amb una guarnició de patates bullides al vapor i tallades a làmines, i una mica d'allioli casolà pel damunt. Poseu-ho al forn un minut perquè agafi color i estarà llest per servir.
Anar al contingut