Galets farcits

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per persona:
  • 60 g de botifarra negra de l'escudella
  • 1 xirivia de l'escudella
  • 30 g de col de l'escudella
  • 1/2 l de brou d'escudella
  • 6 galets grossos
  • 2 pilotes de l'escudella
  • 1/2 porro de l'escudella

PREPARACIÓ

Bulliu els galets amb el brou i els refredeu en aigua amb glaçons.
Trinxeu els porros i la col i els ha escorreu.
Coleu la xirivia per separar-ne les fibres i l'afegiu al porro i la col.
Aixafeu les verdures amb la botifarra esmicolada.
Farciu els galets amb una màniga pastissera.
Escalfeu el brou i la pilota, l'afegiu al plat dels galets. Ho filmeu, hi feu uns foradets i ho escalfeu al microones.