Fruita vermella amb passió
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Oriol Ivern
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hisop, Barcelona
INGREDIENTS
- 200 g de fruita vermella (gerds, móres, groselles, maduixes)
- 2 dl d'infusió de camamilla
- 10 g de midó de Kuzu
- 2 fruites de la passió
- 2 taronges o mandarines
- 40 g de mel
- -1/2 copeta de vinagre balsàmic
PREPARACIÓ
Per començar, en un bol amaniu la fruita vermella amb el vinagre balsàmic, la mel i les fulles de menta i deixeu-ho macerar una estona.
Tot seguit, en un altre bol, bateu la polpa de la fruita de la passió, el sucre i el suc de taronja i poseu-ho al congelador. Quan estigui congelat, rasqueu-lo amb una forquilla per fer unes tires de sorbet.
A continuació, en un cassó, bulliu durant un parell de minuts la infusió de camamilla amb el midó de Kuzu, dissolt en aigua.
I ja per acabar, emplateu les fruites amanides, salseu-ho amb la infusió de camamilla i poseu-hi a sobre les tires de gel.
Tot seguit, en un altre bol, bateu la polpa de la fruita de la passió, el sucre i el suc de taronja i poseu-ho al congelador. Quan estigui congelat, rasqueu-lo amb una forquilla per fer unes tires de sorbet.
A continuació, en un cassó, bulliu durant un parell de minuts la infusió de camamilla amb el midó de Kuzu, dissolt en aigua.
I ja per acabar, emplateu les fruites amanides, salseu-ho amb la infusió de camamilla i poseu-hi a sobre les tires de gel.