Fruita vermella amb passió

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Oriol Ivern
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hisop, Barcelona

INGREDIENTS

  • 200 g de fruita vermella (gerds, móres, groselles, maduixes)
  • 2 dl d'infusió de camamilla
  • 10 g de midó de Kuzu
  • 2 fruites de la passió
  • 2 taronges o mandarines
  • 40 g de mel
  • -1/2 copeta de vinagre balsàmic

PREPARACIÓ

Per començar, en un bol amaniu la fruita vermella amb el vinagre balsàmic, la mel i les fulles de menta i deixeu-ho macerar una estona.
Tot seguit, en un altre bol, bateu la polpa de la fruita de la passió, el sucre i el suc de taronja i poseu-ho al congelador. Quan estigui congelat, rasqueu-lo amb una forquilla per fer unes tires de sorbet.

A continuació, en un cassó, bulliu durant un parell de minuts la infusió de camamilla amb el midó de Kuzu, dissolt en aigua.

I ja per acabar, emplateu les fruites amanides, salseu-ho amb la infusió de camamilla i poseu-hi a sobre les tires de gel.