"Fru-fru" de fruita

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Coulis de maduixes
  • 400 g de maduixes
  • 200 g de sucre
  • 200 ml d'aigua
  • Bavaresa de síndria
  • 650 ml de polpa de síndria
  • 4 fulls de gelatina
  • 350 ml de crema llet 35% mg
  • Escuma de taronja sanguina
  • 1 l de suc de taronges sanguines
  • 6 fulls de gelatina

PREPARACIÓ

Coulis de maduixes
1.Per fer el coulis posem aigua i sucre en un bol, i hi aboquem les maduixes. Ho fem bullir.

2.Ara ho batem suaument. Ho passem pel colador i ho posem a la nevera.

Bavaresa de síndria
1.Amb la gelatina farem una bavaresa de síndria, i una escuma de taronges. Tenim el suc de síndria calent, i hem posat els fulls de gelatina dins de l'aigua freda.

2.La tirem al bol amb el suc calent. Ho passem per un colador i ho afegim al bol del suc fred. I cap al congelador.

Escuma de taronges sanguines
1.Posem la gelatina al bol amb el suc de taronges sanguines calent. Ho fem desfer. Hi acabem de barrejar suc calent i ho passem pel colador amb el suc fred.

2.Ho posem dins el sifó i cap a la nevera.

3.Posarem les tres preparacions en una copa. Comencem per la bavaresa, després hi aboquem el coulis, que quedarà a sota, i posem l'escuma de taronges sanguines al damunt.