Feldsalat (Amanida de canonges) - Alemanya
- Programa: Karakia
- Cuina: Florian i Clemens Porsche, Castelldefels
INGREDIENTS
- canonges
- pa
- cansalada fumada
- vinagre
- oli
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
Renteu els canonges i reserveu-los.
Talleu el pa a daus petits i fregiu-los en una paella amb oli d'oliva fins que siguin daurats. Talleu la cansalada fumada a tires i salteu-les en una paella sense oli; la cansala es farà amb el seu propi greix.
Prepareu una vinagreta amb oli, vinagre, sal i pebre al vostre gust.
En un bol per portar a taula, barregeu els canonges, la cansalada i els daus de pa fregit i amaniu-ho amb la vinagreta.
Talleu el pa a daus petits i fregiu-los en una paella amb oli d'oliva fins que siguin daurats. Talleu la cansalada fumada a tires i salteu-les en una paella sense oli; la cansala es farà amb el seu propi greix.
Prepareu una vinagreta amb oli, vinagre, sal i pebre al vostre gust.
En un bol per portar a taula, barregeu els canonges, la cansalada i els daus de pa fregit i amaniu-ho amb la vinagreta.