Farshirovani perets (Pebrots farcits) - Rússia
- Programa: Karakia
- Cuina: Andrei Rodin, Barcelona
INGREDIENTS
- pebrots verds
- carn picada
- pastanaga
- tomàquet
- pebre
- aigua
- ceba
- sal
PREPARACIÓ
Trieu pebrots verds de mida grossa, així us serà més fàcil farcir-los. Renteu-los i talleu-los el mànec. Buideu les granes que tenen dins. Salpebreu al vostre gust la carn picada (molt millor si és una barreja de porc i de vedella).
Farciu els pebrots amb la carn picada i poseu-los a bullir en una olla amb força aigua, una pastanaga ratllada, el tomàquet triturat i una ceba (prèviament sofregida).
Tapeu l'olla i deixeu que els pebrots coguin a foc mitjà durant mitja hora (o fins que vegeu que la carn del farciment sigui cuita).
Farciu els pebrots amb la carn picada i poseu-los a bullir en una olla amb força aigua, una pastanaga ratllada, el tomàquet triturat i una ceba (prèviament sofregida).
Tapeu l'olla i deixeu que els pebrots coguin a foc mitjà durant mitja hora (o fins que vegeu que la carn del farciment sigui cuita).