Falda de vedella amb peus de porc i bolets

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Marc Palou
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Tívoli tercer mil·lenni, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 falda de vedella
  • 2 peus de porc bullits
  • 250 g de rossinyols
  • 250 g de carreretes
  • 250 g de trompetes de la mort
  • 1 l de brou de vedella
  • oli
  • sal
  • pebre

PREPARACIÓ

Per fer el farcit, poseu oli en un paella, incorporeu-hi els bolets picats i salteu-los.
Després, piqueu els peus de porc i barregeu-los amb els bolets. A continuació, col·loqueu els bolets i els peus de porc al centre de la falda de vedella i emboliqueu-los. Lligueu-ho tot amb un cordill i salpebreu-ho. Després fregiu-ho una mica i poseu-ho en una safata. Incorporeu-hi una mica de salsa, que prèviament haureu preparat reduint una mica de brou de vedella i vi negre. Deixeu-ho al forn durant 30 minuts a 180 graus. I per acabar, traieu el cordill i talleu la falda de vedella a rodanxes gruixudes. Emplateu-ho i decoreu-ho amb una mica de salsa.