Esturió amb pa amb tomàquet i cassoulet de crestes de gall

  • Programa: De vacances
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 4 trossos d'esturió de 180 a 200 gr.
  • 1 llesca de pa de pagès
  • 2 tomàquets
  • Oli d'encina
  • 500 gr. de pèssols del gantxet bullits amb nata líquida
  • 4 crestes de gall confitat
  • 500 gr. d'espinacs

PREPARACIÓ

- PREPARACIÓ DE L'ESTURIÓ

* Ratllem els tomàquets i els alinyem

* Untem el pa tallat en quatre rectàngles en el tomàquet alinyat.

* A l'esturió li fem una incissió per a poder tancar dins el pa i després el lliguem.

* Confitem l'esturió en l'oli d'encina a 70º durant 20 minuts.

* Reservem.



- PREPARACIÓ DE LA CASSOULET

* Triturem els pèssols del gantxet en la termomix amb una mica de nata líquida fins que no ens quedi una textura cremosa.

* Bullim els espinacs, treiem l'aigua i les reservem.



ACABAT I PRESENTACIÓ:

* Enfarinem l'esturió i el fregim fins que no ens quedi una mica daurat i calent.

* Saltegem els espinacs amb all i ametlla picada.

* Marquem les crestes en una graella.

* Col·loquem en un plat la crema de pèssols calenta, a sobre els espinacs saltejats, les crestes de gall i l'esturió.

* Acabem amb un cordó de salsa de romesc (si no tenim posem salsa de tomàquet) i una llesca de pa assecat al forn.