Entrepà per a berenar
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Ingredients
- pa de motlle
- pit de pintada
- tomàquet
- formatge fresc
- salsa marmite
- festucs sense clova
- ruca selvàtica
PREPARACIÓ
1. Escalfem una planxa i hi fem els pits sense pell.
2. Trenquem en un morter els festucs.
3. Barregem el formatge fresc amb els festucs.
4. Piquem les fulles de ruca i les afegim també a la barreja.
5. Escalfem ara dues llesques de pa.
6. Estenem la barreja pel damunt d'una de les llesques de pa.
7. Tallem el tomàquet a rodanxes i el col·loquem al damunt del pa amb formatge i festucs.
8. Posem el pit de pintada a sobre del tomàquet.
8. Estenem una capa fineta de marmite a l'altra llesca de pa i tapem l'entrepà. Ja el podem emplatar!
2. Trenquem en un morter els festucs.
3. Barregem el formatge fresc amb els festucs.
4. Piquem les fulles de ruca i les afegim també a la barreja.
5. Escalfem ara dues llesques de pa.
6. Estenem la barreja pel damunt d'una de les llesques de pa.
7. Tallem el tomàquet a rodanxes i el col·loquem al damunt del pa amb formatge i festucs.
8. Posem el pit de pintada a sobre del tomàquet.
8. Estenem una capa fineta de marmite a l'altra llesca de pa i tapem l'entrepà. Ja el podem emplatar!