Entrepà per a berenar

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Ingredients
  • pa de motlle
  • pit de pintada
  • tomàquet
  • formatge fresc
  • salsa marmite
  • festucs sense clova
  • ruca selvàtica

PREPARACIÓ

1. Escalfem una planxa i hi fem els pits sense pell.
2. Trenquem en un morter els festucs.
3. Barregem el formatge fresc amb els festucs.
4. Piquem les fulles de ruca i les afegim també a la barreja.
5. Escalfem ara dues llesques de pa.
6. Estenem la barreja pel damunt d'una de les llesques de pa.
7. Tallem el tomàquet a rodanxes i el col·loquem al damunt del pa amb formatge i festucs.
8. Posem el pit de pintada a sobre del tomàquet.
8. Estenem una capa fineta de marmite a l'altra llesca de pa i tapem l'entrepà. Ja el podem emplatar!