Entrecot amb salsa de pebre verd - Salses
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a la beixamel:
- 1 l de llet sencera
- 45 g de mantega
- 45 g de farina de blat
- nou moscada
- sal
- Per a la salsa amb farina de blat de moro refinada
- 20 g de farina de blat de moro
- aigua freda
- pebre verd
- crema de llet
- 225 ml de brou de vedella
- whisky
- mantega
PREPARACIÓ
Beixamel
1. Per fer el "roux" torrem la farina amb la mantega, hi afegim un rajolí de llet calenta fins que lligui la beixamel, i hi acabem d'anar tirant tota la llet a poc a poc.
2. Aboquem la beixamel en un bol, l'emboliquem amb paper film i la deixem refredar.
Salsa amb pebre verd
1. Per fer la salsa amb pebre verd, aboquem aigua freda al bol on tenim la farina de blat, ho remenem i ho posem en una salsera.
2. Daurem la mantega en una paella, hi fregim el pebre verd, hi afegim una mica de whisky i ho flamegem.
3. Un cop cremat l'alcohol, hi tirem el brou de vedella. Un puntet de sal per corregir-ho, una mica de crema de llet i un rajolí de la farina que hem fet desfer amb aigua.
Un cop acabada la salsa, fem l'entrecot a la planxa. Aquest plat s'acompanya amb una crema de peix amb entrebancs, d'entrant, al menú proposat
1. Per fer el "roux" torrem la farina amb la mantega, hi afegim un rajolí de llet calenta fins que lligui la beixamel, i hi acabem d'anar tirant tota la llet a poc a poc.
2. Aboquem la beixamel en un bol, l'emboliquem amb paper film i la deixem refredar.
Salsa amb pebre verd
1. Per fer la salsa amb pebre verd, aboquem aigua freda al bol on tenim la farina de blat, ho remenem i ho posem en una salsera.
2. Daurem la mantega en una paella, hi fregim el pebre verd, hi afegim una mica de whisky i ho flamegem.
3. Un cop cremat l'alcohol, hi tirem el brou de vedella. Un puntet de sal per corregir-ho, una mica de crema de llet i un rajolí de la farina que hem fet desfer amb aigua.
Un cop acabada la salsa, fem l'entrecot a la planxa. Aquest plat s'acompanya amb una crema de peix amb entrebancs, d'entrant, al menú proposat