Entrecot amb salsa de pebre verd - Salses

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per a la beixamel:
  • 1 l de llet sencera
  • 45 g de mantega
  • 45 g de farina de blat
  • nou moscada
  • sal
  • Per a la salsa amb farina de blat de moro refinada
  • 20 g de farina de blat de moro
  • aigua freda
  • pebre verd
  • crema de llet
  • 225 ml de brou de vedella
  • whisky
  • mantega

PREPARACIÓ

Beixamel

1. Per fer el "roux" torrem la farina amb la mantega, hi afegim un rajolí de llet calenta fins que lligui la beixamel, i hi acabem d'anar tirant tota la llet a poc a poc.

2. Aboquem la beixamel en un bol, l'emboliquem amb paper film i la deixem refredar.


Salsa amb pebre verd

1. Per fer la salsa amb pebre verd, aboquem aigua freda al bol on tenim la farina de blat, ho remenem i ho posem en una salsera.

2. Daurem la mantega en una paella, hi fregim el pebre verd, hi afegim una mica de whisky i ho flamegem.

3. Un cop cremat l'alcohol, hi tirem el brou de vedella. Un puntet de sal per corregir-ho, una mica de crema de llet i un rajolí de la farina que hem fet desfer amb aigua.

Un cop acabada la salsa, fem l'entrecot a la planxa. Aquest plat s'acompanya amb una crema de peix amb entrebancs, d'entrant, al menú proposat