Ensaladilla russa amb xips

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    L'anxova és un peix blau ric en greixos omega-3 indispensables per a la salut cardiovascular.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 bossa de patates xips

    1 llauna de tonyina en oli d'oliva verge extra

    1 pastanaga

    1 grapat d'olives gordal picants despinyolades o d'altres sense pinyol

    1 raig de salsa d'aperitiu

    Cogombrets en vinagre

    Porradell

    Oli d'oliva verge extra

    1 ou

    4 filets d'anxova

    Tàperes

    Torradetes

     

PREPARACIÓ

1. Comencem fent la maionesa. Primer posem en un got batedor els 4 filets d'anxova amb el seu oli, 4 cogombrets en vinagre, una cullaradeta de tàperes i l'oli de la llauna de tonyina i ho triturem.

2. Afegim al got un ou i, si cal, més oli d'oliva per fer la maionesa. Ho batem per emulsionar-ho fins que tingui la textura de la maionesa. Ho reservem en un bol gros.

3. Pelem la pastanaga i la ratllem en un bol. Hi afegim la tonyina. Tallem en rodanxes el grapat d'olives gordal sense pinyol, les aboquem al bol i ho barregem tot amb l'ajuda d'una vareta de batre manual i una cullera.

4. Hi afegim la bossa de patates xips. Fent servir la vareta, ho integrem tot trencant les patates, però sense que arribem a fer-ne puré.

5. Per emplatar, posem una ració d'ensaladilla en un plat, hi tirem un raig de salsa aperitiu. Una mica de porradell tallat menut i ho acompanyarem amb unes torradetes.

Anar al contingut