Cuixa de xai rostida al forn acompanyat de fruita de la passió

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones
  • 1 cuixa de xai neta
  • 12 escalunyes pelades
  • romaní
  • 100 ml de mel de flors
  • 2 tomàquets verds àcids

PREPARACIÓ

1. Comencem el plat salant la cuixa de xai. Després hi afegim el pebre. Una espurna d'oli a la planxa i marquem la cuixa.

2. Un cop feta, l'Isma la posa a la safata del forn amb oli. Hi afegeix les escalunyes i una mica de romaní.

3. Posem mel a la planxa, que s'anirà barrejant amb la glaça que ha deixat la cuixa de xai. Ho aboquem damunt de la cuixa i ho tapem tot amb paper de plata, i cap al forn, que mantindrem al voltant d'uns 150-160 graus.

4. Per a la guarnició del plat, tallem el tomàquet verd a rodanxes grosses... i ja ho tenim... A LA BUTXACA!