Creps de fajol amb ratafia

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Felip Hontoria
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Reserves

INGREDIENTS

  • bescuit de castanyes Per a les creps:
  • 250 g de farina de fajol
  • 3 ous
  • 600 cl de llet
  • 1 polsim de sal
  • 1 culleradeta d'oli
  • 10 g de mantega Per a la salsa:
  • 1 got de ratafia
  • 1 got de nata

PREPARACIÓ

Per començar, poseu la ratafia en un cassó i deixeu-la reduir fins que agafi una consistència de caramel.
Tot seguit, afegiu-hi nata i remeneu-ho. Per fer les creps, poseu llet, ous, sal, oli i farina de fajol en un bol. Remeneu-ho i deixeu-ho reposar 10 minuts. Després escalfeu una paella i afegiu-hi una mica de mantega per evitar que les creps s'enganxin. Aboqueu-hi una part de la massa, procurant que la crep quedi ben fina. Quan estigui cuita d'un cantó, gireu-la. I per acabar, plegueu les creps dues vegades per la meitat. Decoreu-les amb la salsa de ratafia i el bescuit de castanyes.