Crema freda de remolatxa i ametlles
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- PER A 4 RACIONS:
- 500 de remolatxa crua, sense pels ni fulles.
- 200 cc. de llet d'ametlles
- 200 cc. de caldo de gallina
- 1 cullerada de curri
- 1 gra d'all pelat
PREPARACIÓ
1. Poseu al foc una olla grossa amb aigua i sal.
2. Bulliu la remolatxa durant 30 minuts, i després refredeu-la amb aigua freda, o a sota de l'aixeta.
3. Peleu-la i talleu-li el cap i l'arrel.
4. Tritureu-la amb l'all i el garam masala
5. Barregeu el caldo d'au amb la llet d'ametlles, i utilitzeu aquest líquid per donar-li textura de crema lleugera a la remolatxa.
6. Bàsicament, aquesta és la recepta. Com sempre, hi ha múltiples aromatitzacions i guarniments. Podem substituir la llet d'ametlles per iogurt, el caldo de gallina per vegetal, o fins i tot per suc de taronja. Podem elaborar una picada de poma, o pernil, o cogombre per tal d'enriquir-ho, però en qualsevol cas la vostra opció personal sempre serà la millor.
2. Bulliu la remolatxa durant 30 minuts, i després refredeu-la amb aigua freda, o a sota de l'aixeta.
3. Peleu-la i talleu-li el cap i l'arrel.
4. Tritureu-la amb l'all i el garam masala
5. Barregeu el caldo d'au amb la llet d'ametlles, i utilitzeu aquest líquid per donar-li textura de crema lleugera a la remolatxa.
6. Bàsicament, aquesta és la recepta. Com sempre, hi ha múltiples aromatitzacions i guarniments. Podem substituir la llet d'ametlles per iogurt, el caldo de gallina per vegetal, o fins i tot per suc de taronja. Podem elaborar una picada de poma, o pernil, o cogombre per tal d'enriquir-ho, però en qualsevol cas la vostra opció personal sempre serà la millor.