Crema de pastanaga picant

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Crema de pastanaga picant
  • (per a 2 persones)
  • 1 manat de pastanagues
  • 1 culleradeta de wasabi
  • 2 culleradetes de suc de llimona
  • 70 g de formatge mascarpone
  • 1 cullerada de julivert picat

PREPARACIÓ

1. Comencem per barrejar en un bol el formatge mascarpone, el wasabi i el suc de llimona. Amb un batedor de mà ho barregem fins aconseguir una textura de crema.
2. Tallem les pastanagues per la meitat, en sentit longitudinal.
3. Passem les pastanagues per la liquadora per obtenir-ne el suc.
4. Afegim el suc de pastanaga a la barreja que hem fet al principi i ho passem tot per la batedora elèctrica.
5. Tirem pel damunt de la sopa freda una culleradeta de julivert picat i la deixem uns minuts a la nevera perquè quedi ben freda.