Crema de cigrons i morro de bacallà
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Carles Gaig
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Gaig, Barcelona
INGREDIENTS
- 300 g de morro de bacallà
- 600 g de cigrons cuits
- 1/4 d'oli verge
- 1 tassa de brou de coure els cigrons
- 3 cullerades d'oli verge
- 100 g de pernil de gla
- porradell
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, poseu en un cassó amb oli, el pernil tallat a trossets i els cigrons i deixeu-ho coure durant uns 4 minuts.
Després, poseu-ho a la Thermomix a 80 graus i a continuació coleu-ho i reserveu-ho.
Tot seguit, poseu el bacallà en un bol ple d'oli, al forn a 50 graus durant uns 12 minuts.
I ja per acabar, emplateu la crema de cigrons amb el bacallà a sobre i guarniu-ho amb una mica de pernil tallat a trossets i porradell picat.
Després, poseu-ho a la Thermomix a 80 graus i a continuació coleu-ho i reserveu-ho.
Tot seguit, poseu el bacallà en un bol ple d'oli, al forn a 50 graus durant uns 12 minuts.
I ja per acabar, emplateu la crema de cigrons amb el bacallà a sobre i guarniu-ho amb una mica de pernil tallat a trossets i porradell picat.