Conill rostit amb rossinyols
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Sala
INGREDIENTS
- 8 talls de conill
- 1 ceba dolça
- 1 poma
- 1/2 pebrot vermell
- 1/2 pebrot verd
- 200 g de rossinyols (o bolets de temporada)
- oli, sal i pebre
- herbes aromàtiques
- 1 copa de cava
- 1 cullerada de farina de galeta Per a guarnir:
- carabassó
- tomàquet confitat
PREPARACIÓ
En primer lloc, escaldeu els rossinyols. Poseu oli a la cassola un cop estigui calenta i afegiu-hi les verdures trossejades.
Deixeu-ho coure durant 2 minuts aproximadament. Quan les verdures estiguin rosses, incorporeu-hi els rossinyols. Salpebreu el conill i poseu-li herbes aromàtiques abans de passar-lo a la cassola. Deixeu-ho coure durant 3 o 4 minuts. A continuació, afegiu-hi una mica de farina de galeta i una mica de cava. Deixeu-ho reduir durant 10 minuts. Retireu el conill quan estigui al punt i coleu la salsa. Mentrestant, poseu oli a escalfar en una paella. Després, tireu-hi els rossinyols i salteu-los. Saleu-los. Munteu el plat amb el conill i els rossinyols i regueu-ho amb salsa. Finalment, guarniu-ho amb un carabassó fet al vapor i tomàquets confitats.
Deixeu-ho coure durant 2 minuts aproximadament. Quan les verdures estiguin rosses, incorporeu-hi els rossinyols. Salpebreu el conill i poseu-li herbes aromàtiques abans de passar-lo a la cassola. Deixeu-ho coure durant 3 o 4 minuts. A continuació, afegiu-hi una mica de farina de galeta i una mica de cava. Deixeu-ho reduir durant 10 minuts. Retireu el conill quan estigui al punt i coleu la salsa. Mentrestant, poseu oli a escalfar en una paella. Després, tireu-hi els rossinyols i salteu-los. Saleu-los. Munteu el plat amb el conill i els rossinyols i regueu-ho amb salsa. Finalment, guarniu-ho amb un carabassó fet al vapor i tomàquets confitats.