Colomí amb blat estofat

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Felip Llofriu
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Restaurant Moo-Hotel Omm, Barcelona

INGREDIENTS

  • 4 colomins
  • 600 g de blat
  • 2 cebes
  • 2 pebrots vermells
  • 2 pebrots verds
  • 4 tomàquets
  • oli
  • sal
  • pebre

PREPARACIÓ

Per començar, feu un sofregit amb ceba, pebrot verd, pebrot vermell i tomàquet ratllat a foc lent.
Mentrestant, salteu les cuixes i els fetges de colomí en una paella calenta amb oli.

Tot seguit, afegiu-hi les cuixes, els fetges, el brou de pollastre i el blat i deixeu-ho coure durant 6 o 7 minuts.

A continuació, salteu els pits de colomí en una paella amb oli, començant per la banda de la pell.

I ja per acabar, emplateu l'estofat i disposeu-hi els pits de colomí a sobre.
Anar al contingut