Colomí amb blat estofat
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Felip Llofriu
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Restaurant Moo-Hotel Omm, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 colomins
- 600 g de blat
- 2 cebes
- 2 pebrots vermells
- 2 pebrots verds
- 4 tomàquets
- oli
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
Per començar, feu un sofregit amb ceba, pebrot verd, pebrot vermell i tomàquet ratllat a foc lent.
Mentrestant, salteu les cuixes i els fetges de colomí en una paella calenta amb oli.
Tot seguit, afegiu-hi les cuixes, els fetges, el brou de pollastre i el blat i deixeu-ho coure durant 6 o 7 minuts.
A continuació, salteu els pits de colomí en una paella amb oli, començant per la banda de la pell.
I ja per acabar, emplateu l'estofat i disposeu-hi els pits de colomí a sobre.
Mentrestant, salteu les cuixes i els fetges de colomí en una paella calenta amb oli.
Tot seguit, afegiu-hi les cuixes, els fetges, el brou de pollastre i el blat i deixeu-ho coure durant 6 o 7 minuts.
A continuació, salteu els pits de colomí en una paella amb oli, començant per la banda de la pell.
I ja per acabar, emplateu l'estofat i disposeu-hi els pits de colomí a sobre.