Coca de sardines
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Pere Pons
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hostal Víctor, Oliana
INGREDIENTS
- 14 sardines
- 1/2 kg de ceba
- 600 g de tomàquets
- 1 llimona
- oli d'oliva
- sal
- pebre
- farigola
- 2 g de sucre
- massa brisa
PREPARACIÓ
Per començar, poseu la massa brisa en una safata per al forn, col·loqueu-hi un pes a sobre i deixeu-ho coure al forn.
A continuació, poseu la ceba picada en un cassó amb oli durant uns 5 minuts. Tot seguit, col·loqueu la ceba sobre la pasta brisa cuita. Després, incorporeu-hi unes rodanxes de tomàquet pelat, una mica de farigola i els filets de sardina. I ja per acabar, deixeu-ho coure durant 6 minuts al forn i ja podreu emplatar-ho.
A continuació, poseu la ceba picada en un cassó amb oli durant uns 5 minuts. Tot seguit, col·loqueu la ceba sobre la pasta brisa cuita. Després, incorporeu-hi unes rodanxes de tomàquet pelat, una mica de farigola i els filets de sardina. I ja per acabar, deixeu-ho coure durant 6 minuts al forn i ja podreu emplatar-ho.