Coca de sardines

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Pere Pons
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hostal Víctor, Oliana

INGREDIENTS

  • 14 sardines
  • 1/2 kg de ceba
  • 600 g de tomàquets
  • 1 llimona
  • oli d'oliva
  • sal
  • pebre
  • farigola
  • 2 g de sucre
  • massa brisa

PREPARACIÓ

Per començar, poseu la massa brisa en una safata per al forn, col·loqueu-hi un pes a sobre i deixeu-ho coure al forn.
A continuació, poseu la ceba picada en un cassó amb oli durant uns 5 minuts. Tot seguit, col·loqueu la ceba sobre la pasta brisa cuita. Després, incorporeu-hi unes rodanxes de tomàquet pelat, una mica de farigola i els filets de sardina. I ja per acabar, deixeu-ho coure durant 6 minuts al forn i ja podreu emplatar-ho.
Anar al contingut