Coc de brossat

  • Programa: De vacances
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Més d'una hora

INGREDIENTS

  • 1 kg brossat
  • 170 g de sucre
  • 50 g de Maicena
  • 9 ous sencers
  • 450 g de sucre
  • 50 g d'impulsor en pols
  • 125 cl de llet
  • 575 g de farina
  • 450 oli

PREPARACIÓ

Es fa una pasta amb el brossat el sucre i la Maicena, i s'ha de moldejar i estovar a mà, donant-li cos i mesclant bé.



A part, hem de tenir a punt la pasta del coc, feta a l'estil tradicional, amb ous, sucre, impulsor en pols, llet, farina i oli.



El brossat s'afegeix dins el motlle, sobre el coc, i tot plegat es fica al forn. Allí hem de deixar-lo una hora a 160ºC de dalt i de baix.



Un cop estigui al punt només cal deixar-lo refredar.