Club sandwich

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    +Obre

    Els entrepans poden ser opcions d'àpats saludables i equilibrats si sumat als hidrats de carboni que ens aporta el pa, hi afegim vegetals, aliments proteics magres i oli d'oliva.

INGREDIENTS

  • 6 llesques de pa de cereals

    2 patates velles

    2 talls de cecina fumada

    2 talls de cansalada viada

    1 tomàquet de penjar

    1 alvocat

    1 llimona

    1 bitxo fresc vermell

    70 g de formatge provolone 

    4 cullerades de maionesa

    fulles de ruca

    oli OVE

    pebre vermell fumat agredolç

    sal

    pebre negre

PREPARACIÓ

Netegem, pelem i tallem les patates. Les escaldem amb aigua 2 minuts. Les eixuguem bé i les posem al congelador.

Pelem i tallem com un ventall l'alvocat i hi posem suc de llimona, pebre negre, sal i bitxo per sobre. Ho reservem.

Saltem la cansalada i la posem damunt de la cecina perquè es temperi. Hi espolsem una mica de pebre vermell fumat agredolç. Ho reservem.

Tallem les llesques de pa i les suquem amb oli.

Tallem el tomàquet a rodanxes, i les posem a sobre del pa, i després, la ruca al damunt.

Desfem el provolone al microones 40 segons i en posem a sobre la ruca. Després el cobrim amb més ruca.

Hi afegim una altra llesca de pa i, a sobre, hi posem la cecina, la cansalada i la maionesa. Ho cobrim amb una altra llesca de pa i, per rematar l'entrepà, l'alvocat al damunt.

Fregim patates i les salem.

Ho servim.