Civil amb tàrtar de maduixots
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per ració
- 1 arengada neta, dessalada en llet i marinada en oli de gira-sol
- 100 g de maduixots
- 1 pot petit de caviar d'arengada
- 2 cebes tendres petites
- unes fulles fortes per fer una amanida : fulla de roure, canonges, ruca, etc.
- ALTRES INGREDIENTS
- 1 tomàquet de pera
- vinagre blanc
PREPARACIÓ
1. Talleu els maduixots en peces regulars.
2. En un bol, barregeu-los amb la ceba tendra, el tomàquet t.p.m., el caviar que vulgueu posar-hi, unes gotes de vinagre i un xic de sal.
3. Netegeu les fulles i talleu-les.
4. En un cercle d'acer (o tallant una ampolla d'aigua), disposeu els filets d'arengada perimetralment amb la pell mirant enfora.
5. Farciu-ho amb el tàrtar de maduixots i feu una lleu pressió per assegurar la consistència del conjunt.
6. Poseu-hi les fulles al voltant, mulleu-les amb un xic de vinagreta, aixequeu l'anella i gaudiu del conjunt.
2. En un bol, barregeu-los amb la ceba tendra, el tomàquet t.p.m., el caviar que vulgueu posar-hi, unes gotes de vinagre i un xic de sal.
3. Netegeu les fulles i talleu-les.
4. En un cercle d'acer (o tallant una ampolla d'aigua), disposeu els filets d'arengada perimetralment amb la pell mirant enfora.
5. Farciu-ho amb el tàrtar de maduixots i feu una lleu pressió per assegurar la consistència del conjunt.
6. Poseu-hi les fulles al voltant, mulleu-les amb un xic de vinagreta, aixequeu l'anella i gaudiu del conjunt.