Civil amb tàrtar de maduixots

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per ració
  • 1 arengada neta, dessalada en llet i marinada en oli de gira-sol
  • 100 g de maduixots
  • 1 pot petit de caviar d'arengada
  • 2 cebes tendres petites
  • unes fulles fortes per fer una amanida : fulla de roure, canonges, ruca, etc.
  • ALTRES INGREDIENTS
  • 1 tomàquet de pera
  • vinagre blanc

PREPARACIÓ

1. Talleu els maduixots en peces regulars.
2. En un bol, barregeu-los amb la ceba tendra, el tomàquet t.p.m., el caviar que vulgueu posar-hi, unes gotes de vinagre i un xic de sal.
3. Netegeu les fulles i talleu-les.
4. En un cercle d'acer (o tallant una ampolla d'aigua), disposeu els filets d'arengada perimetralment amb la pell mirant enfora.
5. Farciu-ho amb el tàrtar de maduixots i feu una lleu pressió per assegurar la consistència del conjunt.
6. Poseu-hi les fulles al voltant, mulleu-les amb un xic de vinagreta, aixequeu l'anella i gaudiu del conjunt.