Civet d'isard

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Can Ventura

INGREDIENTS

  • 600 g de carn d'isard
  • 2 pastanagues
  • 1 porro
  • api
  • farigola
  • 4 claus d'olor
  • 1/2 l de vi negre
  • 1/4 de l d'aigua
  • 1 presa de xocolata
  • 1/4 de l d'oli
  • farina
  • sal

PREPARACIÓ

Poseu a macerar a la nevera i durant 12 hores, la carn d'isard tallada a daus, 4 claus, la farigola; la pastanaga, l'api i el porro lligats; una mica de sal, l'aigua i el vi negre.
Quan hagin passat les 12 hores, traieu la carn, enfarineu-la i fregiu-la. Un cop fregida, poseu-la en una cassola i afegiu-hi la salsa i la xocolata trossejada. Deixeu-ho al foc 2 hores, remenant de tant en tant perquè no s'agafi. Traieu les hortalisses i les herbes. Serviu el civet acompanyat de patates bullides.