Cireres, tomàquet i maduixes amb formatge de cabra

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Cireres, tomàquet i maduixes amb formatge de cabra
  • (per a 4 persones)
  • 100 ml de vinagre de Mòdena
  • 100 ml de xerès dolç
  • 200 g de cireres
  • 200 g de maduixes
  • 250 g de tomàquets
  • 400 g de formatge de cabra

PREPARACIÓ

1. Barregem dins d'un cassó el vinagre i el xerès. Posem el cassó al foc perquè es redueixi fins que agafi textura de caramel.
2. Desossem i tallem a quarts les cireres.
3. Pelem els tomàquets i els tallem a trossets, més o menys de la mateixa mida que hem tallat les cireres.
4. Tallem també a la mateixa mida les maduixes.
5. Fem escalfar el forn, al màxim, perquè es gratini després el formatge.
6. Barregem els trossets de les cireres, els tomàquets i les maduixes en un bol i hi afegim un pessic de sal a les fruites.
7. Preparem un plat que pugui anar al forn i hi col·loquem un motlle rodó a sobre.
8. Omplim el motlle amb la barreja de fruita.
9. Tallem una rodanxa de formatge de cabra i el posem al damunt de la fruita, dins del motlle. Ho pitgem una mica perquè quedi tot com un pastís.
10. Traiem el motlle i posem el plat al forn a gratinar, al voltant de 5 minuts.
11. Decorem amb la barreja de xerès i vinagre el pastisset i ja el podem portar directament a la taula!