Cireres, tomàquet i maduixes amb formatge de cabra
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Cireres, tomàquet i maduixes amb formatge de cabra
- (per a 4 persones)
- 100 ml de vinagre de Mòdena
- 100 ml de xerès dolç
- 200 g de cireres
- 200 g de maduixes
- 250 g de tomàquets
- 400 g de formatge de cabra
PREPARACIÓ
1. Barregem dins d'un cassó el vinagre i el xerès. Posem el cassó al foc perquè es redueixi fins que agafi textura de caramel.
2. Desossem i tallem a quarts les cireres.
3. Pelem els tomàquets i els tallem a trossets, més o menys de la mateixa mida que hem tallat les cireres.
4. Tallem també a la mateixa mida les maduixes.
5. Fem escalfar el forn, al màxim, perquè es gratini després el formatge.
6. Barregem els trossets de les cireres, els tomàquets i les maduixes en un bol i hi afegim un pessic de sal a les fruites.
7. Preparem un plat que pugui anar al forn i hi col·loquem un motlle rodó a sobre.
8. Omplim el motlle amb la barreja de fruita.
9. Tallem una rodanxa de formatge de cabra i el posem al damunt de la fruita, dins del motlle. Ho pitgem una mica perquè quedi tot com un pastís.
10. Traiem el motlle i posem el plat al forn a gratinar, al voltant de 5 minuts.
11. Decorem amb la barreja de xerès i vinagre el pastisset i ja el podem portar directament a la taula!
2. Desossem i tallem a quarts les cireres.
3. Pelem els tomàquets i els tallem a trossets, més o menys de la mateixa mida que hem tallat les cireres.
4. Tallem també a la mateixa mida les maduixes.
5. Fem escalfar el forn, al màxim, perquè es gratini després el formatge.
6. Barregem els trossets de les cireres, els tomàquets i les maduixes en un bol i hi afegim un pessic de sal a les fruites.
7. Preparem un plat que pugui anar al forn i hi col·loquem un motlle rodó a sobre.
8. Omplim el motlle amb la barreja de fruita.
9. Tallem una rodanxa de formatge de cabra i el posem al damunt de la fruita, dins del motlle. Ho pitgem una mica perquè quedi tot com un pastís.
10. Traiem el motlle i posem el plat al forn a gratinar, al voltant de 5 minuts.
11. Decorem amb la barreja de xerès i vinagre el pastisset i ja el podem portar directament a la taula!