"Cassoulet "de peu de porc amb congre

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per persona:
  • 80 g de cigrons bullits
  • 1 ceba morada
  • _ peu de porc bullit
  • 60 g de sobrassada
  • 1 tall de congre ample
  • fulles d'estragó fresc
  • 1 copa de vi blanc
  • 1 gra d'all

PREPARACIÓ

1. Escalfeu el peu de porc al microones perquè s'estovi i desosseu-lo.
2. Després, escalfeu el plat del microones per coure-hi com si fos una paella (o escalfeu una paella) i daureu-hi la ceba picada i l'all picat tallat a làmines.
3. Afegiu-hi el peu de porc trossejat, el vi blanc i l'estragó, i coeu-ho 5 minuts més.
4. Tot seguit, afegiu-hi els cigrons i coeu-ho 4 minuts més.
5. Mentrestant, marqueu el congre salpebrat a la planxa.
6. Per acabar, desfeu una mica de sobrassada a la cassoulette i afegiu-hi el congre per acabar-lo de coure uns minuts més al microones amb una mica d'aigua i la glaça del peix.
7. Poseu-ho tot al plat i escampeu-hi unes fulles d'estragó per guarnir-lo.