Canelons de taronja amb salsa de móres i maracujà

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Pau Bernils
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El Celler, Matadepera

INGREDIENTS

  • Per la mousse de taronja:
  • 350 g de taronja
  • 156 g de sucre
  • 350 g de nata semimuntada
  • 8 fulls de gelatina Per fer la massa de crep:
  • 4 ous
  • 250 g de farina
  • 1/2 l de llet
  • 100 g de crema de llet
  • un canó de vainilla Per la salsa:
  • 100 g de móres
  • 100 g de maracujà
  • 50 g de sucre

PREPARACIÓ

Calenteu el suc de taronja en un cassó i afegiu-hi el sucre. Quan estigui calent, escureu la gelatina i desfeu-la dins del cassó.
Un cop desfeta, poseu-ho a la nevera. Quan s'hagi refredat, però sense que s'hagi quallat, passeu-ho a un bol, afegiu-hi la nata semimuntada i barregeu-ho. Deixeu-ho reposar. Per fer la massa de crep, poseu llet, farina, ous, crema de llet i un canó de vainilla en un bol i tritureu-ho. Deixeu reposar aquesta massa a la nevera com a mínim durant una hora. Per fer la salsa, poseu les móres i el maracujà en un cassó. Tot seguit afegiu-hi el sucre, barregeu-ho i deixeu-ho reduir. Després poseu la massa de crep en una paella ben calenta amb oli. Quan les puntes del crep comencin a torrar-se ja podeu girar el crep. Quan el crep estigui cuit, ompliu una màniga de plàstic amb la mousse de taronja. Tot seguit talleu la massa de crep mirant que us en quedin dues làmines per poder muntar els canelons. Farciu les làmines amb la mousse de taronja i enrotlleu-les. Per acabar, poseu els canelons en un plat i afegiu-hi les salses al damunt. I per decorar, incorporeu-hi fruites del bosc.