Canelons de pollastre a l'ast

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Canelons de pollastre a l'ast
  • (per a 2 persones)
  • pasta de canelons
  • 1 pollastre a l'ast
  • 30 ml d'oli del pollastre
  • 2 tomàquets
  • 2 carbassons
  • 2 cebes
  • alls
  • mongetes tendres
  • 150 g de ceps
  • Per a la salsa:
  • farina de ceps
  • farina blanca
  • 400 ml de crema de llet (35% mg)

PREPARACIÓ

1.Per fer els canelons, ja tenim les verdures que van fent-se, que van suant a la cassola a poc a poc. Hi aboquem el pollastre rostit.

2.Ara hi afegim l'oli del pollastre. I després, els ceps, i ja tindrem llest el farciment.

3.Bullim les plaques de canelons, i després les posem en aigua freda. Amb una mànega de pastisseria anem abocant el farciment al caneló.

4.Per a la beixamel, posem un rajolí d'oli en un cassó. Hi tirem una punteta de farina i la fregim.

5.Hi afegim la crema de llet i la fem bullir. Hi posem una mica de farina de ceps. Al punt de sal, i ho batem per treure'n els grumolls.