Caçó confitat amb puré de coliflor

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Caçó confitat
  • (per a 4 persones)
  • caçó (peix gat)
  • 1 llimona
  • 1 branqueta de farigola seca
  • oli d'oliva
  • Puré de coliflor
  • oli d'oliva verge extra
  • 1 patata
  • 1 coliflor

PREPARACIÓ

Caçó confitat

1. En una safata per anar al forn hi posem uns trossos de l'escorça de la llimona i una rameta de farigola.

2. Al damunt hi col·loquem els lloms de caçó i hi afegim un bon raig d'oli (n'hi posem bastant).

3. Tapem la safata amb paper film i la fiquem al forn a 40-50 ºC, a foc molt fluixet, perquè el peix no perdi volum ni textura. L'anem controlant fins que el tinguem fet.

Puré de coliflor

1. Tallem la coliflor a trossos no gaire petits. Pelem la patata i també la tallem.

2. Ho posem tot en un bol i hi afegim una miqueta d'aigua. Ho filmem i hi fem uns forats.

3. Ja podem ficar el bol al microones, entre 15 i 20 minuts.

4. Un cop hagi passat aquest temps, traiem el bol del microones i posem el seu contingut en el recipient del thermomix. Ho triturem tot plegat.

5. Hi afegim un bon raig d'oli i ho anem batent amb un batedor manual, perquè l'oli es vagi incorporant en aquest puré. Ja el tindrem fet!

6. Fem una base de puré al plat, i al damunt hi col·loquem els trossos de caçó.