Caçó confitat amb puré de coliflor
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Caçó confitat
- (per a 4 persones)
- caçó (peix gat)
- 1 llimona
- 1 branqueta de farigola seca
- oli d'oliva
- Puré de coliflor
- oli d'oliva verge extra
- 1 patata
- 1 coliflor
PREPARACIÓ
Caçó confitat
1. En una safata per anar al forn hi posem uns trossos de l'escorça de la llimona i una rameta de farigola.
2. Al damunt hi col·loquem els lloms de caçó i hi afegim un bon raig d'oli (n'hi posem bastant).
3. Tapem la safata amb paper film i la fiquem al forn a 40-50 ºC, a foc molt fluixet, perquè el peix no perdi volum ni textura. L'anem controlant fins que el tinguem fet.
Puré de coliflor
1. Tallem la coliflor a trossos no gaire petits. Pelem la patata i també la tallem.
2. Ho posem tot en un bol i hi afegim una miqueta d'aigua. Ho filmem i hi fem uns forats.
3. Ja podem ficar el bol al microones, entre 15 i 20 minuts.
4. Un cop hagi passat aquest temps, traiem el bol del microones i posem el seu contingut en el recipient del thermomix. Ho triturem tot plegat.
5. Hi afegim un bon raig d'oli i ho anem batent amb un batedor manual, perquè l'oli es vagi incorporant en aquest puré. Ja el tindrem fet!
6. Fem una base de puré al plat, i al damunt hi col·loquem els trossos de caçó.
1. En una safata per anar al forn hi posem uns trossos de l'escorça de la llimona i una rameta de farigola.
2. Al damunt hi col·loquem els lloms de caçó i hi afegim un bon raig d'oli (n'hi posem bastant).
3. Tapem la safata amb paper film i la fiquem al forn a 40-50 ºC, a foc molt fluixet, perquè el peix no perdi volum ni textura. L'anem controlant fins que el tinguem fet.
Puré de coliflor
1. Tallem la coliflor a trossos no gaire petits. Pelem la patata i també la tallem.
2. Ho posem tot en un bol i hi afegim una miqueta d'aigua. Ho filmem i hi fem uns forats.
3. Ja podem ficar el bol al microones, entre 15 i 20 minuts.
4. Un cop hagi passat aquest temps, traiem el bol del microones i posem el seu contingut en el recipient del thermomix. Ho triturem tot plegat.
5. Hi afegim un bon raig d'oli i ho anem batent amb un batedor manual, perquè l'oli es vagi incorporant en aquest puré. Ja el tindrem fet!
6. Fem una base de puré al plat, i al damunt hi col·loquem els trossos de caçó.