Bull de tonyina de Vilanova
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Xavier Mestres
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Restaurant Avi Pau, Cunit
INGREDIENTS
- 600 g de bull de tonyina sec
- 150 g de patates
- 100 g de mongetes blanques
- 60 cargols "cristians" bullits
- oli d'oliva
- sal
- bitxo
- Per a la picada:
- polpa de 4 nyores
- 40 g d'ametlles torrades i pelades
- 4 grans d'all
PREPARACIÓ
Feu una picada amb la polpa de les nyores, les ametlles, els grans d'all pelats i una mica d'oli.
Barregeu-la amb una mica d'aigua i aboqueu-la a una cassola amb oli roent. Sofregiu-la una mica i afegiu-hi la resta de l'aigua.
Quan comenci a bullir, fiqueu-hi el bull de tonyina net i el bitxo, i deixeu-ho coure fins que el bull estigui cuit.
A continuació, afegiu-hi les patates pelades i tallades en trossos grans, i els cargols.
Quan les patates estiguin cuites, poseu-hi les mongetes bullides, remeneu-ho una mica i deixeu-ho coure tapat un parell de minuts més. Ja podeu emplatar-ho.
Barregeu-la amb una mica d'aigua i aboqueu-la a una cassola amb oli roent. Sofregiu-la una mica i afegiu-hi la resta de l'aigua.
Quan comenci a bullir, fiqueu-hi el bull de tonyina net i el bitxo, i deixeu-ho coure fins que el bull estigui cuit.
A continuació, afegiu-hi les patates pelades i tallades en trossos grans, i els cargols.
Quan les patates estiguin cuites, poseu-hi les mongetes bullides, remeneu-ho una mica i deixeu-ho coure tapat un parell de minuts més. Ja podeu emplatar-ho.