Bull de tonyina de Vilanova

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Xavier Mestres
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Restaurant Avi Pau, Cunit

INGREDIENTS

  • 600 g de bull de tonyina sec
  • 150 g de patates
  • 100 g de mongetes blanques
  • 60 cargols "cristians" bullits
  • oli d'oliva
  • sal
  • bitxo
  • Per a la picada:
  • polpa de 4 nyores
  • 40 g d'ametlles torrades i pelades
  • 4 grans d'all

PREPARACIÓ

Feu una picada amb la polpa de les nyores, les ametlles, els grans d'all pelats i una mica d'oli.
Barregeu-la amb una mica d'aigua i aboqueu-la a una cassola amb oli roent. Sofregiu-la una mica i afegiu-hi la resta de l'aigua.

Quan comenci a bullir, fiqueu-hi el bull de tonyina net i el bitxo, i deixeu-ho coure fins que el bull estigui cuit.

A continuació, afegiu-hi les patates pelades i tallades en trossos grans, i els cargols.

Quan les patates estiguin cuites, poseu-hi les mongetes bullides, remeneu-ho una mica i deixeu-ho coure tapat un parell de minuts més. Ja podeu emplatar-ho.
Anar al contingut