Besuc a la fornera
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Xavier Mestres
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: L'avi Pau, Cunit
INGREDIENTS
- 1 besuc d'1 kg
- 200 g de patates del bufet
- 200 g de ceba seca
- oli d'oliva o greix de rostit
- 1 copa de vi blanc
- 1 dl de brou de peix
- sal
- pebre
- farigola
- farina
PREPARACIÓ
Per començar, enrossiu la ceba picada en una paella.
Quan estigui rossa, incorporeu-hi les patates pelades i tallades en làmines. A continuació, feu un tall transversal al besuc, saleu-lo i enfarineu-lo. Tot seguit, poseu oli en una safata per al forn, col·loqueu-hi a sobre la ceba i la patata, i a sobre el besuc, de manera que veiem el tall transversal. Deixeu-ho coure al forn. Quan estigui gairebé cuit, incorporeu-hi el vi blanc i la farigola. I ja per acabar, emplateu-lo junt amb les patates i la ceba.
Quan estigui rossa, incorporeu-hi les patates pelades i tallades en làmines. A continuació, feu un tall transversal al besuc, saleu-lo i enfarineu-lo. Tot seguit, poseu oli en una safata per al forn, col·loqueu-hi a sobre la ceba i la patata, i a sobre el besuc, de manera que veiem el tall transversal. Deixeu-ho coure al forn. Quan estigui gairebé cuit, incorporeu-hi el vi blanc i la farigola. I ja per acabar, emplateu-lo junt amb les patates i la ceba.