Besuc a la fornera

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Xavier Mestres
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: L'avi Pau, Cunit

INGREDIENTS

  • 1 besuc d'1 kg
  • 200 g de patates del bufet
  • 200 g de ceba seca
  • oli d'oliva o greix de rostit
  • 1 copa de vi blanc
  • 1 dl de brou de peix
  • sal
  • pebre
  • farigola
  • farina

PREPARACIÓ

Per començar, enrossiu la ceba picada en una paella.
Quan estigui rossa, incorporeu-hi les patates pelades i tallades en làmines. A continuació, feu un tall transversal al besuc, saleu-lo i enfarineu-lo. Tot seguit, poseu oli en una safata per al forn, col·loqueu-hi a sobre la ceba i la patata, i a sobre el besuc, de manera que veiem el tall transversal. Deixeu-ho coure al forn. Quan estigui gairebé cuit, incorporeu-hi el vi blanc i la farigola. I ja per acabar, emplateu-lo junt amb les patates i la ceba.