Barretes de fruita seca amb xocolata

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els fruits secs, en general, són rics en greixos saludables, anomenats poliinsaturats, i també en vitamina E, tots dos nutrients importants per a la salut cardiovascular.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 11 nous

    50 g avellanes

    75 g orellanes

    75 g figa seca

    10 g sèsam

    Canyella en pols

    Mel mil flors

    10 g flocs de civada

    80 g xocolata

PREPARACIÓ

  1. Traiem la closca d'onze nous i les posem al got de la trituradora. També hi aboquem 50 g d'avellanes. Triturem els fruits secs fins a tenir una pols.
  2. Tallem en trossets la fruita seca: 75 g d'orellanes i 75 g de figues seques i les afegim al got triturador. Hi posem una cullerada de mel mil flors. Turbinem fins que quedi una pasta.
  3. Ho passem tot en un bol, on tirem 10 g de sèsam, 10 g de flocs de civada i canyella en pols al gust.
  4. Ens posem guants per treballar aquesta pasta amb les mans. Ho fem fins que tot queda ben integrat.
  5. Omplim amb la mescla uns motlles de silicona de 10 x 5 i els col·loquem al congelador perquè quedin compactats i molt freds
  6. Un cop ben fredes, desemmotllem i passem les barretes a una reixeta que tindrem sobre una safata.
  7. Posem 80 g de xocolata en una gerreta i la introduïm al microones per fondre-la a 600 w durant un minut i mig. Remenem.
  8. Banyem amb fils de xocolata desfeta les barretes i les col·loquem en una safata que introduirem a la nevera uns minuts perquè la xocolata qualli.
Anar al contingut