Banda de fruita amb crema

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Xavier Canal
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Pastisseria Canal, Barcelona

INGREDIENTS

  • Pasta de full
  • Per a la crema:
  • ous
  • llet
  • sucre
  • canyella
  • fècula de blat de moro
  • Fruita variada: maduixes, gerds, maduixots, aranyons, pinya, kiwi...
  • 200 g de gelatina de poma (opcional)

PREPARACIÓ

Per començar, talleu la pasta de full en forma de rectangle llarg.
Poseu-la en una plata de forn i deixeu-la coure al forn a 180 graus durant 5 minuts. Després, poseu-hi una mica de sucre per sobre i deixeu-la coure 5 minuts més.

Mentrestant, prepareu una crema tradicional però afegiu-hi més fècula de blat de moro perquè quedi ben espessa.

Quan la pasta de full s'hagi refredat, poseu-hi la crema a sobre i cobriu-la completament amb les fruites tallades.

I ja per acabar, podeu pintar la banda de fruita amb la gelatina de poma perquè quedi més brillant.