Baingan masala (Curri d'albergínies i pebrots verds) - Pakistan

imatge de recurs
  • Programa: Karakia
  • Cuina: Sheri Ahmed, Barcelona

INGREDIENTS

  • 2 albergínies grosses
  • 2 pebrots verds
  • 2 cebes
  • 1 culleradeta d'all trinxat
  • 1 culleradeta de bitxo vermell
  • 1 culleradeta de garam masala
  • 1/2 culleradeta de cúrcuma
  • 1/2 culleradeta de gingebre en pols
  • 1 llauna grossa de tomàquet triturat
  • sal

PREPARACIÓ

Trinxeu les cebes i sofregiu-les amb el tomàquet i l'all.
Condimenteu aquest sofregit amb les espècies i saleu-lo al vostre gust.
Talleu els pebrots a tires fines i afegiu-les al sofregit. Remeneu-ho una mica.
Talleu les albergínies a trossos petits; incorporeu-les a la paella, torneu-ho a remenar i deixeu-ho coure tapat fins que l'albergínia s'hagi estovat.
Serviu aquest curri acompanyat de chapati (pa indi) acabat de coure.
Anar al contingut