Bàhn mi de cap de porc

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Oriol Rovira
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Sagàs, Barcelona
  • Informació nutricional
    +Obre

    Aquest entrepà és molt complet perquè conté els tres grups principals d'aliments: fècula, verdura i proteïna

INGREDIENTS

  • 1 baguet de 250 g
  • 300 g de cap de porc de senglar en llesques
  • 40 g pastanaga
  • 40 g nap daikon
  • 20 g gingebre a la juliana fina
  • 60 g coriandre fresc en branca
  • 40 g part verda de ceba tendra
  • 40 g cogombre
  • 32 g salsa Sriracha
  • 40 g maionesa
  • 40 g oli d'oliva verge extra d'arbequina
  • sal gris de Guérande
  • cullerada pasta de cacauet (opcional)

PREPARACIÓ

Per començar, talleu el nap, la pastanaga, la part verda de la ceba tendra i el cogombre a la juliana, poseu-los en bols separats i amaniu-los amb sal i oli.

Per fer la salsa, poseu en un bol la maionesa i la pasta de cacauet i barregeu-ho bé.

A continuació, obriu la baguet per la meitat, cobriu la base amb les llesques de cap de porc i a sobre poseu-hi una capa de pastanaga, una de nap, una de cogombre, una de gingebre també tallat a la juliana, una de coriandre, amaniu-ho amb una bon raig de salsa Sriracha i tapeu la baguet amb l'altra part untada amb la salsa.

I ja per acabar, emboliqueu la baguet amb paper sulfuritzat i ja la podeu servir.