Bacallà esqueixat amb 3 rojos
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Bacallà esqueixat amb 3 rojos
- (per a 4 persones)
- 5 tomàquets de pera
- 350 g de llom de bacallà
- 1 pebrot vermell "lamullo"
- 300 g de cireres madures
- farigola
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
1. Esqueixem el llom de bacallà.
2. Posem el bacallà en un bol i hi afegim un raig d'oli d'oliva. Ho barregem.
3. Tallem a dauets el pebrot i el reservem tapat amb paper de cuina, per retirar-ne l'excés d'aigua.
4. Traiem el pinyol de les cireres i les tallem a trossets. Les reservem.
5. Pelem el tomàquet i el tallem a trossets. El reservem també.
6. Ara, incorporem al bacallà les cireres.
7. Escalfem una paella i hi afegim un raig d'oli.
8. Saltem els dauets de pebrot i de tomàquet a la paella, afegint-hi una mica de sal. Ho retirem de la paella i ho reservem per emplatar.
9. Per començar a emplatar-ho, triem un motlle rodó i el posem al plat. Omplim la meitat amb el saltat i, al damunt, hi posem l'esqueixada. Retirem el motlle i ja ho tenim!
2. Posem el bacallà en un bol i hi afegim un raig d'oli d'oliva. Ho barregem.
3. Tallem a dauets el pebrot i el reservem tapat amb paper de cuina, per retirar-ne l'excés d'aigua.
4. Traiem el pinyol de les cireres i les tallem a trossets. Les reservem.
5. Pelem el tomàquet i el tallem a trossets. El reservem també.
6. Ara, incorporem al bacallà les cireres.
7. Escalfem una paella i hi afegim un raig d'oli.
8. Saltem els dauets de pebrot i de tomàquet a la paella, afegint-hi una mica de sal. Ho retirem de la paella i ho reservem per emplatar.
9. Per començar a emplatar-ho, triem un motlle rodó i el posem al plat. Omplim la meitat amb el saltat i, al damunt, hi posem l'esqueixada. Retirem el motlle i ja ho tenim!