Arròs de tripa, botifarró i escamarlans
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Restaurant Manairó, Barcelona
INGREDIENTS
- 600 g de tripa
- 2 cebes
- 4 botifarrons de ceba
- 4 tomàquets madurs
- 1 culleradeta d'all sec
- 300 g d'arròs bomba
- 1 l de brou de vedella
- 1 tasseta de salsa de carn
- 4 escamarlans
- fumet d'escamarlans
PREPARACIÓ
Sofregiu la ceba picada en un cassó amb oli, quan la ceba estigui ben daurada, incorporeu-hi l'all, el tomàquet picat, dos botifarrons de ceba tallats petits i la tripa tallada petita.
Deixeu-ho coure tot junt durant 30 minuts. A continuació, afegiu-hi l'arròs i el brou de vedella calent i deixeu-ho coure 15 minuts més.
Mentrestant, salteu els escamarlans pelats i dos botifarrons en una paella roent amb oli.
I ja per acabar, emplateu l'arròs i poseu-hi els escamarlans i els botifarrons saltats a sobre. Finalment, afegiu-hi una mica de reducció de brou d'escamarlans i salsa de carn.
Deixeu-ho coure tot junt durant 30 minuts. A continuació, afegiu-hi l'arròs i el brou de vedella calent i deixeu-ho coure 15 minuts més.
Mentrestant, salteu els escamarlans pelats i dos botifarrons en una paella roent amb oli.
I ja per acabar, emplateu l'arròs i poseu-hi els escamarlans i els botifarrons saltats a sobre. Finalment, afegiu-hi una mica de reducció de brou d'escamarlans i salsa de carn.