Arròs de gessamí

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Roger Martínez
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Mifanera, Barcelona

INGREDIENTS

  • 400 g d'arròs de gessamí
  • 1 kiwi
  • 1 mango
  • 40 g de litxis
  • 40 g de pinya
  • 1 cullerada de vinagre d'arròs
  • 1 cullerada de sake
  • 1 cullerada de soja líquida
  • oli d'oliva
  • 4 fulles de menta
  • sal i sucre

PREPARACIÓ

Per començar, renteu l'arròs tres vegades sota l'aixeta.
Després, bulliu-lo i deixeu-lo refredar. Mentrestant, peleu les mangos, la pinya i els kiwis i talleu-los en daus petits.

A continuació, poseu oli en una paella calenta i salteu-hi l'arròs una mica. Afegiu-hi el sucre, la sal, el sake, la soja, el vinagre d'arròs, les fruites tallades a daus i els litxis també tallats ben petits. Remeneu-ho bé i salteu-ho. Tot seguit, poseu-hi les fulles de menta picada, torneu-ho a remenar i ja ho podreu emplatar.