Arròs de cargols amb ceps

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: José F. González
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El Nou Ramonet, Barcelona

INGREDIENTS

  • 400 g d'arròs
  • 1 ceba
  • 1/2 pebrot verd
  • 5 tomàquets madurs
  • 300 g de cargols cuits
  • 300 g de ceps
  • 1 l de brou
  • 75 g. de pernil ("jabuguitos")
  • 75 g de cansalada
  • 1 gotet de picada d'all, oli i julivert
  • oli d'oliva
  • sal
  • pebre

PREPARACIÓ

Per començar, sofregiu la ceba picada en una cassola amb oli.
Després, incorporeu-hi els xoriço, la cansalada, el pebrot verd i el pebrot vermell tot ben picat i deixeu que es dauri. Tot seguit, incorporeu-hi el tomàquet tallat en daus, els ceps tallts i els cargols nets. Remeneu-ho bé. A continuació, poseu-ho la picada, l'arròs, la sal i el pebre i aneu-hi afegint el brou calent fins que l'arròs quedi cuit.

I ja per acabar, emplateu l'arròs i decoreu el plat amb una mica de julivert.
Anar al contingut