Arròs de cargols amb ceps
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: José F. González
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El Nou Ramonet, Barcelona
INGREDIENTS
- 400 g d'arròs
- 1 ceba
- 1/2 pebrot verd
- 5 tomàquets madurs
- 300 g de cargols cuits
- 300 g de ceps
- 1 l de brou
- 75 g. de pernil ("jabuguitos")
- 75 g de cansalada
- 1 gotet de picada d'all, oli i julivert
- oli d'oliva
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
Per començar, sofregiu la ceba picada en una cassola amb oli.
Després, incorporeu-hi els xoriço, la cansalada, el pebrot verd i el pebrot vermell tot ben picat i deixeu que es dauri. Tot seguit, incorporeu-hi el tomàquet tallat en daus, els ceps tallts i els cargols nets. Remeneu-ho bé. A continuació, poseu-ho la picada, l'arròs, la sal i el pebre i aneu-hi afegint el brou calent fins que l'arròs quedi cuit.
I ja per acabar, emplateu l'arròs i decoreu el plat amb una mica de julivert.
Després, incorporeu-hi els xoriço, la cansalada, el pebrot verd i el pebrot vermell tot ben picat i deixeu que es dauri. Tot seguit, incorporeu-hi el tomàquet tallat en daus, els ceps tallts i els cargols nets. Remeneu-ho bé. A continuació, poseu-ho la picada, l'arròs, la sal i el pebre i aneu-hi afegint el brou calent fins que l'arròs quedi cuit.
I ja per acabar, emplateu l'arròs i decoreu el plat amb una mica de julivert.