Arròs de barca

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El Suquet de l'Almirall, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 ceba
  • 1 gra d'all
  • 1 pebrot verd
  • 1 tomàquet madur
  • 12 sipietes
  • 12 filets de peix de roca
  • 4 cloïsses
  • 4 musclos
  • 4 tallarines
  • 4 gambes
  • 320 g d'arròs
  • 1 l de caldo de peix

PREPARACIÓ

En una cassola de ferro colat i amb una mica d'oli, sofregiu-hi la ceba i l'all, picats, i el pebrot verd, tallat petit.
Afegiu-hi el tomàquet, pelat i sense llavors. Deixeu-ho sofregir una estona més i tireu-hi l'arròs. Remeneu-ho i, quan l'arròs hagi agafat una mica de color, tireu-hi el caldo de peix. A mitja cocció, incorporeu-hi el peix de roca; les sipietes, netes, però amb la seva tinta; les cloïsses; els musclos, i les tallarines. Quan faltin un parell de minuts per acabar la cocció, rectifiqueu-ho de sal i afegiu-hi les gambes. Abans de servir deixeu-ho reposar un parell de minuts.