Arròs caldós de conill

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per a 3 persones:
  • cuixes, espatlles i fetge d'un conill petit
  • 200 g d'arròs de gra curt
  • 1 pastanaga mitjana
  • 100 g de tirabecs
  • 1 tall de carbassa violí
  • julivert picat
  • 75 g de sofregit
  • conyac
  • 2 ametlles
  • 2 avellanes
  • 1 gra d'all
  • 700 ml de brou de verdures o de gallina
  • safrà

PREPARACIÓ

1. Comencem el plat posant oli a la cassola i salant el conill. Fregim el conill fins que es dauri. L'Isma talla la pastanaga, la carbassa i els estirabecs.

2. Retirem el conill, i amb el mateix oli, hi afegim el sofregit i totes les verdures. Hi afegim el conill que ja teníem fregit, i després el brou, i ho deixem coure durant 20 minuts.

3. Després hi tirarem l'arròs i courà durant cinc minuts a foc molt fort, després ho baixarem. Taparem la cassola, i al damunt de la tapa hi escalfarem el safrà, que després posarem a dins.

4. Per la picada, posarem oli a la paella, i hi afegirem all picat i fetge. Després el conyac i ho flamegem. Hi anirem afegint l'avellana, l'ametlla i el julivert picat. Abocarem aquesta picada a l'arròs i hi afegirem més brou.

Pel plat dels més menuts, agafarem una mica d'arròs amb verdures, un tall de conill, i hi afegirem julivert. Desossarem el tall de conill, ho tallarem, ho posarem a dins del pot i ho triturarem.