Arròs caldós Can Solé

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Ernesto Jordan
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Can Solé, Barcelona

INGREDIENTS

  • 400 g de sípia
  • 300 g de costella
  • 8 musclos
  • 4 escamarlans
  • 400 g d'arròs
  • pebrot verd
  • all
  • julivert
  • sofregit de tomàquet
  • sal
  • oli d'oliva verge
  • fumet de peix

PREPARACIÓ

Per començar, saleu la costella i poseu-la en una cassola amb oli.
Quan estigui rossa, afegiu-hi la sípia i remeneu-ho. Quan tot estigui ben daurat, afegiu-hi el pebrot picat, l'all picat i el julivert. Torneu a remenar-ho. A continuació, incorporeu-hi el sofregit de tomàquet, l'arròs i el fumet. Remeneu-ho. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi els musclos i els escamarlans. Deixeu-ho reduir i ja podreu emplatar-ho.
Anar al contingut