Arròs amb hortalisses i ou escalfat
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Carles Gaig
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Gaig, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 ceba petita
- 100 g d'arròs
- 2 tomàquets madurs
- 50 g de mongetes tendres
- 50 g de tirabecs
- 4 ous
- 1/2 l de brou de pollastre
- 1 copa de vi blanc
- sal
- oli verge
- vinagre
- formatge parmesà
PREPARACIÓ
Per començar, talleu les mongetes i els tirabecs en trossos petits i els tomàquets en quarts.
Tot seguit, poseu un cassó al foc amb l'oli i la ceba picada. Quan la ceba estigui daurada, retireu-ho del foc i deixeu-ho refredar. Quan estigui fred, torneu-ho a posar al foc, afegiu-hi el vi i deixeu-ho reduir. Tot seguit, fiqueu-hi l'arròs i l'aigua i deixeu-ho coure durant 5 minuts. A continuació, afegiu-hi les hortalisses tallades.
Finalment, poseu un altre cassó al foc amb aigua, i quan estigui bullint, poseu-hi l'ou sense closca. Passats dos minuts, retireu l'ou del cassó i poseu-lo en un bol amb aigua freda.
I ja per acabar, emplateu l'arròs, poseu-hi l'ou a sobre i guarniu el plat amb encenalls de formatge parmesà.
Tot seguit, poseu un cassó al foc amb l'oli i la ceba picada. Quan la ceba estigui daurada, retireu-ho del foc i deixeu-ho refredar. Quan estigui fred, torneu-ho a posar al foc, afegiu-hi el vi i deixeu-ho reduir. Tot seguit, fiqueu-hi l'arròs i l'aigua i deixeu-ho coure durant 5 minuts. A continuació, afegiu-hi les hortalisses tallades.
Finalment, poseu un altre cassó al foc amb aigua, i quan estigui bullint, poseu-hi l'ou sense closca. Passats dos minuts, retireu l'ou del cassó i poseu-lo en un bol amb aigua freda.
I ja per acabar, emplateu l'arròs, poseu-hi l'ou a sobre i guarniu el plat amb encenalls de formatge parmesà.