Arròs amb guatlles

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hotel Pessets

INGREDIENTS

  • 300 g d'arròs
  • 4 guatlles
  • 200 g de bròquil verd
  • 1/2 ceba
  • 2 grans d'all
  • 2 cullerades de salsa de tomàquet
  • 1 gotet d'oli d'oliva
  • sal
  • brou d'aviram o aigua

PREPARACIÓ

Saleu els trossos de guatlla i sofregiu-los en una cassola amb una mica d'oli.
Quan ja hagin agafat color, afegiu-hi la ceba trinxada i l'all picat. Un cop daurats, tireu-hi l'arròs. Doneu-hi un parell de voltes, i poseu-hi les dues cullerades de salsa de tomàquet. Remeneu-ho una mica i aboqueu-hi l'aigua bullent o el brou d'aviram. Saleu-ho i afegiu-hi el bròquil. Deixeu-ho coure uns 15 minuts.