Amanida de fulles de tardor

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 1 enciam de fulla de roure
  • 1 enciam vermell
  • 1 tronxo d'api
  • 1 manat de ceba tendra
  • 1 pastanaga
  • 1 carbassó
  • 1 manat de raves
  • 1 peça de magrana
  • 1 pot petit d'anxoves amb oli d'oliva
  • oli d'oliva, sal i vinagre

PREPARACIÓ

Renteu els enciams i prepareu-los per guardar-los a la nevera.

Buideu la magrana de grans, sense pells i prepareu-la per mantenir-la en fred.

Feu cintes de carbassó, pastanaga i raves. Talleu a trossos petits l'api i la ceba tendra.

Prepareu la vinagreta : oli,sal, vinagre i trossets d'anxoves.

Munteu i presenteu l'amanida, barrejant-ho tot molt bé.