Amanida de fulles de tardor
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 1 enciam de fulla de roure
- 1 enciam vermell
- 1 tronxo d'api
- 1 manat de ceba tendra
- 1 pastanaga
- 1 carbassó
- 1 manat de raves
- 1 peça de magrana
- 1 pot petit d'anxoves amb oli d'oliva
- oli d'oliva, sal i vinagre
PREPARACIÓ
Renteu els enciams i prepareu-los per guardar-los a la nevera.
Buideu la magrana de grans, sense pells i prepareu-la per mantenir-la en fred.
Feu cintes de carbassó, pastanaga i raves. Talleu a trossos petits l'api i la ceba tendra.
Prepareu la vinagreta : oli,sal, vinagre i trossets d'anxoves.
Munteu i presenteu l'amanida, barrejant-ho tot molt bé.
Buideu la magrana de grans, sense pells i prepareu-la per mantenir-la en fred.
Feu cintes de carbassó, pastanaga i raves. Talleu a trossos petits l'api i la ceba tendra.
Prepareu la vinagreta : oli,sal, vinagre i trossets d'anxoves.
Munteu i presenteu l'amanida, barrejant-ho tot molt bé.