Amanida de crudités amb lletons d'ànec

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Amanida de crudités amb lletons d'ànec
  • 1 pera
  • fulles de l'ull de l'api
  • brots de créixens
  • fulles de col
  • enciam de fulla de roure
  • 1 llauna de lletons d'ànec
  • 2 cullerades de vermut negre
  • 2 cullerades de vinagre blanc
  • 6 pacanes

PREPARACIÓ

1.Per fer la vinagreta, barregem un parell de cullaradetes de greix d'ànec, una cullaredeta i mitja de vermut negre, i una mica de vinagre blanc.

2.Tallem la pera a làmines i les posem com a base de l'amanida al plat, fent una mena de circumferència.

3.Barregem totes les fulles en un bol i hi afegim les pacanes tallades a làmines.

4.Agafem un parell de pedrers, que hem tret una estona abans de la nevera i els tallem. Els posem al damunt de la pera.

5.Mullem amb la vinagreta (encara que no gaire) els fulls de l'amanida a dins del bol.

6.Per acabar, posem les fulles al damunt del pedrer.