Amanida d'arròs i pèsols

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per a dos nens:
  • 150 g d'arròs llarg basmati
  • 70 g de pèsols
  • 1 ou de gallina
  • 1 llenca ample de pernil dolç
  • 100 g de pit de pollastre sense la pell
  • 70 g de blat de moro dolç en conserva (1 llauna petita)
  • 1 fulla de llorer
  • sal
  • pebre negre
  • 1 gra d'all

PREPARACIÓ

1. Bulliu l'arròs segons les indicacions del paquet d'arròs (uns 25 minuts). Deixeu que bulli a poc a poc amb la fulla de llorer i el gra d'all.
2. En una paella ample, encara que seria òptim un wok, salteu-hi la carn del pit de pollastre tallada molt primeta només un moment. Quan sigui daurada, afegiu-hi els pèsols descongelats, el blat de moro i el pernil dolç.
3. Afegiu-hi l'arròs esbandit i barregeu-ho tot fins que sigui calent. Afegiu-hi l'ou batut sense deixar de remenar fins que quedi cuit.
4. Si voleu, i en funció de la temporada, podeu afegir-hi alguna herba aromàtica, fresca o seca. A mi, m'hi agrada l'orenga.